Galavečer Taekwon-do

10.05.2013 19:06

 

GALAVEČER TAEKWON-DO ITF


V sobotu 18. května 2013, se bude v Brně konat druhý ročník gala večeru v TAEKWON-DO ITF. Jedná se o nový projekt zaměřený na propagaci Taekwon-Do ITF. V této soutěži se letos utká šest oddílů z měst Brna, Třebíče, Opavy, Karviné, Olomouce a Frýdku-Místku celkem v šesti kolech. V každém městě proběhne vždy jedno kolo. Výsledky z každého utkání se budou započítávat do celkové tabulky, ze které na konci vzejde MISTR ČESKÉ LIGY v týmovém boji a obdrží putovní pohár. 

Jako bonus se na této soutěži představí 8 odvážných bojovníků, kteří se utkají v pyramidě mistrů ve sportovním boji bez rozdílu vah. Toto je naprostý unikát. Nikdy dříve se takový počin v ČR neudál. V této pyramidě se představí ti nejlepší bojovníci a medailisté z ME a MS. V Brně budou také 4 super bojovníci ze zahraničí.

Zároveň tímto projektem chceme pomoci handicapovaným dětem protože náš boj je nic proti boji některých postižených dětí se svým životem.

V 1. ročníku se ze všech kol ligy a dražbě boxerek Lukáše Konečného povedlo vybrat peníze a koupit nový mechanický vozíček pro10ti letou Terezku z Ostravy a speciální kočárek pro 12ti letého Jakuba z Opavy. Ve 2. ročníku chceme také pomáhat. 

Rádi bychom pomohli Pavlovi Matějíčkovi z Brna, který trpí dětskou mozkovou obrnou a potřebuje chodítko. Z každé vstupenky, kterou prodáme jde 50% částky na Pavla.
Pavel Matějíček je desetiletý kluk, který má od svého narození dětskou mozkovou obrnu (DMO). Jedná se o spastické postižení končetin. Pavel prodělal v červnu roku 2012 úspěšnou operaci kolen a podkoleních šlach.V současné době se pohybuje na vozíčku, ale má obrovskou chuť se rvát, aby jednou mohl z vozíčku vstát a chodit. Právě proto potřebuje chodítko, podle kterého se bude učit chodit. Pavel chodí na základní školu v Brně. Ve škole jej nejvíc baví canisterapie, jenž se projevuje v pozitivním působení speciálně vedeného psa na takto postiženého člověka. Pavel je od svých tří let epileptikem. Na tuto nemoc se také léčí. Největší jeho zálibou jsou bagry, stavební stroje a také stavebnice. Pavel patří i mezi velké fanoušky hokeje i fotbalu.

Pavel bude součástí brněnského týmu a společně se budeme snažit celé kolo vyhrát..

Doufám, že tam nebudete chybět a společně pořádně zabojujeme a pomůžeme také Pavlikovi..

těšíme se na vás
brněnský tým pod vedením 
Libora Macháně

 

—————

Zpět